AFK arrangerer HyER konferanse

Akershus fylkeskommune blir første region som arrangerer HyERs konferanse om elektromobilitet. Hold av datoene 30.-31. oktober til en interessant konferanse!
HyER er en samarbeidsorganisasjon for regioner i Europa innenfor Hydrogen brenselsceller og elektromobilitet. Akershus fylkeskommune ble medlem av HyER i 2012, og har allerede rukket å gjøre seg bemerket - fylkeskommunen ble kåret til "Månedens region" i desember 2012. Nå får Akershus enda mer oppmerksomhet fra HyER og Europas regioner. Fylket er valgt ut til å være første arrangør av en årlig konferanse om elektromobilitet. Konferansen skal arrangeres på rundgang blant medlemsregionene, og den første seansen finner altså sted i Akershus i oktober 2013.

Akershus fylkeskommune arbeider for tiden med å ferdigstille programmet for konferansen, i samarbeid med HyER og hydrogenaktører i Osloregionen - deriblant Hynor Lillestrøm. Konferansen går over to dager, og som en del av den blir det ekskursjoner til Hynor Lillestrøm (hydrogen), Romerike Biogassanlegg (biogass) og Asker kommune (elbiler).

Følg med på Hynor Lillestrøms nettsider for program og mer informasjon.