Nominert til Årets Romeriksbedrift!

Hynor Lillestrøm er en av seks bedrifter som er nominert til Årets Romeriksbedrift 2012!
Hynor Lillestrøms styre ved feiringen av selskapets 2-års jubileum. Fra venstre: Per Arne Karlsen, Kjetil Storvik, Bjørg Andresen og Vidar Sannerhaugen.

Prisen "Årets Romeriksbedrift" er opprettet av Nordea og utdeles årlig. Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som siste år har gjort en ekstra innsats for å fremme næringslivet i alle kommunene på Romerike. Nominasjonen skjer blant alle bedrifter som har historikk på 2 år eller mer innenfor det geografiske området som dekkes alle kommunene på Romerike.

Blant kriteriene som ligger til grunn for utvelgelsen av kandidater er innovasjonskraft, bedriftens evne til å skape og å utvikle resultater og arbeidsplasser, bedriftens evne til å delta i, og skape stimulans for næringslivet og evne til god markeds og kundekommunikasjon, også gjennom media.

Prisen deles ut i Lillestrøm 24. april. Blant tidligere prisvinnere er Scandpower, Øie AS, IFE, Kjeller Innovasjon. Hynor Lillestrøm er stolt over å være blant årets nominerte!