OSL årets Romeriksbedrift

Innovativ, god til å kommunisere og blant de mest effektive i sin bransje. Beskrivelsen gjelder ikke Hynor Lillestrøm, men OSL som ble kåret til Årets Romeriksbedrift.
Styreleder Bjørg Andresen og daglig leder Jan Carsten Gjerløw mottok diplom og blomster fra banksjef Stian Thomassen i Nordea.

Hynor Lillestrøm AS var i godt selskap som nominert til Årets Romeriksbedrift. OSL, RagnSells, Indre Akershus Blad, Casa Mia og Nortekk var de andre nominerte, og det var de tre førstnevnte som stakk av med første, andre og tredjeprisen. Prisen ble delt ut under et stilfullt arrangement på ærverdige Samfundet i Lillestrøm.

Det er Nordea som står bak Årets Romeriksbedrift. Prisen deles ut til en bedrift, gruppe av bedrifter eller en institusjon på Romerike. I juryen sitter ordførere og personer fra næringslivet. Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som siste år har gjort en ekstra innsats for å fremme næringslivet i alle kommunene på Romerike. Tidligere prisvinnere er SPT Group, Øie AS, Institutt for energiteknikk (Ife), Kjeller vindteknikk AS, slakteriet Furuseth AS og Campus Kjeller AS.

OSL har cirka 500 ansatte, mens hele 13.000 jobber på selve flyplassen. Det er anslått at flyplassen har generert cirka 50.000 arbeidsplasser på Romerike. Hynor Lillestrøm var glad for å bli nominert, og det er ingen grunn til å være lei seg for å ha blitt slått av selveste OSL!